Olemme Facebookissa!

27.10.2016 Isyyspakkaukset lähtevät maailmalle Punkalaitumelta

Krisse Ackerman esittelee suunnittelemaansa isyyspakkausta, joka on saavuttanut runsaasti huomiota ja suuren suosion. Isyyspakkaukset lähtevät maailmalle Kuva-Tuvasta, jossa pakkauksesta huolehtii Krissen isä Markku Poutala.
Pirkkalassa asuvat Krisse ja Emil Ackerman perustivat noin vuosi sitten yrityksen, joka myy isyyspakkauksia. Krisse (o.s. Poutala) on punkalaitumelaissyntyinen ja yrityksen varasto sijaitseekin hänen vanhempiensa yrityksen, Kuva-Tuvan, tiloissa.

– Idea isyyspakkaukseen lähti siitä, kun olin itse raskaana ja rupesin kokoamaan miehelleni Emilille omaa isyyspakkausta. Sitä kootessani etsin tietoa netistä, mitä tavaroita vauvan syntyessä tarvitaan, sillä aikaisempaa kokemusta ei ollut, kertoo Krisse.


Krissen jäädessä äitiyslomalla, oli hänellä aikaa selvittää hyviä tuotteita pakkaukseen ja miettiä firman perustamista.


Isyyspakkaus sisältää yhteensä noin 30 tuotetta. Pakkauksessa on muun muassa kylpyamme, vaippoja, tuttipulloja, viltti, korvatulpat sekä yllätyslahja.


 – Meille erityisen tärkeitä ovat tuotteiden materiaalit, ettei vain pakkauksessa ole mitään haitallisia materiaaleja. Käytämme paljon myös suomalaisia tuotteita pakkauksessa, tuumaa Krisse.


Alkuun Krisse ja Emil pakkasivat isyyspakkauksia kotona, mutta yritys sai yllättäen niin suuren suosion, että pakettien pakkauksen ja lähettämisen Ackermanit ovat siirtäneet Punkalaitumelle.


– Alkuun teimme kaiken kotoa käsin ja jossakin vaiheessa meidän olohuoneessa ei mahtunut edes kävelemään, koska se oli niin täynnä pakkauksia. Tästä syystä päätimme siirtää pakkauksen ja pakettien lähettämisen Punkalaitumelle Kuva-Tupaan, jossa isäni Markku pakkaa pakkaukset. Minä hoidan kuitenkin tilaukset ja muun asiakaspalvelun.


Ackermanien mukaan yritys on enemmänkin heille harrastus kuin työ ja molemmat käyvätkin palkkatöissä kodin ulkopuolella.


– Ajattelimme ensin, että tämä olisi sellainen pakkaus, jota naiset ostaisivat miehilleen. Toki näinkin on, mutta osa tilauksista menee myös isovanhemmilta perheille.


Yritys järjestää kampanjan, jossa jokaisesta ostetusta isosta isyyspakkauksesta lahjoitetaan viisi euroa Movember-kampanjaan. – Vielä ehtii tilaamaan ison ja pienenkin isyyspakkauksen jouluksi, muistuttaa Krisse Ackerman.

 

Evästeet