Olemme Facebookissa!

04.04.2019 Jukka Saarisen Tule kotiin -laulu ensiesitetään hankejuhlassa

Kirkkoherra Irina Kaukinen, hankevetäjä Hanna-Mari Kamppikoski, talouspäällikkö Manu Löytty ja kanttori Sari Mäkinen toivovat ihmisten lähtevän runsaslukuisesti mukaan 12.4. kirkossa pidettävään musiikkipitoiseen hankejuhlaan.
Punkalaitumen seurakunta järjestää kuntaan muuttaneille ja kaikille kunnassa asuville suureen Hankejuhlan perjantaina 12.4. klo 18. Musiikkipitoinen juhla pidetään kirkossa, jonka jälkeen on luvassa maittavat kahvit seurakuntatalossa.

Juhlassa on vieraana myös Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala. Kanttori Sari Mäkinen on koonnut juhlaan komean musiikillisen sisällön. Kirkossa musisoivat muun muassa Elli ja Emma Aro, Jaana Vesaniemi, Tommi Henttinen, Hannes Rasi, Esko Takku, Veli-Matti Karo ja Vallattomat, Korsupojat ja Punkalaitumen kuoroista koottu Suurkuoro, jota Sari Mäkinen johtaa.


Yllätyksiäkin on juhlassa luvassa. Piispan vierailun lisäksi illan yhdeksi kohokohdaksi nousee varmasti punkalaitumelaislähtöisen kulttuurivaikuttaja Jukka Saarisen hankkeelle lahjoittama Tule kotiin -laulu. Sen ensiesitys kuullaan kirkossa Aron sisarusten esittämänä.


– Tilaisuus päättää seurakunnan hallinnoiman Tule kotiin -hankkeen ja monipuolisella konsertilla halutaan kiittää kaikkia kuntaan muuttaneita ja kuntalaisia, jotka ovat olleet isosti mukana nostamassa hanketta ja kaikkea sitä hyvää, mitä Punkalaitumelta löytyy, kertovat kirkkoherra Irina Kaukinen ja hankevetäjä Hanna-Mari Kamppikoski.


EU-rahoitteisella Tule kotiin -kehittämishankkeella pyrittiin houkuttelemaan kuntaan ja seurakuntaan lisää väkeä. – Viime vuonna kuntaan muuttikin 108 henkilöä, tänä vuonna uusia kuntalaisia on jo parikymmentä. Hanke, ja sen myötä Punkalaitumen seurakunta ja kunta, on saanut myös paljon näkyvyyttä valtakunnallisestikin. Joutsenten Reitti mainitsi sen näkyvimmäksi hankkeekseen, iloitsevat Kaukinen ja Kamppikoski.

 

Evästeet