Olemme Facebookissa!

11.02.2021 Kunnan markkinointi nettiin

Punkalaitumen kunnanhallituksessa on keskusteltu kunnan markkinoinnista.
Punkalaitumen kunnan markkinointisuunnitelmaan vuodelle 2021 mahtuu monta tärkeää seikkaa. Maksettu mainonta -otsakkeen alla on lueteltu vain kaksi monelle jo tuttua: Facebook ja Instagram.

Tiedotusvälineisiin pureudutaan oman otsakkeen alla muun muassa näin sanoin: ”Punkalaitumen kunta hyödyntää paikallislehden tarjoamaa mahdollisuutta tiedottaa ajankohtaisista asioista sekä markkinoida esimerkiksi kunnan järjestämiä tapahtumia laajalle yleisölle.”

 

Tuohon vielä suunnitelmassa lisätään, että tiedottamisessa voidaan käyttää myös tiedotus.info -verkkosivustoa. Sen avulla kunta voi lähettää ilmaisia puffeja ja tiedotteita koko maan medialle.

 

– Paikallislehti on tärkeä tiedotuskanava niin maksullisissa ilmoituksissa kuin juttujenkin muodossa. Markkinoinnin kanavat ovat nykyään pääosin sähköisiä, sanoo hallinto- ja talousjohtaja Oili Mölsä.

 

Kunnanjohtaja Tuija Ojalan mukaan päätöstä lehdistön käytön vähentämisestä ei ole.

 

– Se jatkuu ennallaan edelleen ja tiedottamisluontoisena. Tapahtumia ilmoitamme, jos ja kun niitä taas saa järjestää rajoituksitta. Paikallislehti on arvokas ja käytössä, koska se tavoittaa nekin, jotka eivät somea käytä. Juttuja ja tarinoita suosimme, koska ne tavoittavat paremmin kohderyhmiä kuin maksettu mainos, väittää Ojala.

 

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Linda Lähdeniemi on Ojalan ja Mölsän kanssa yhtä mieltä.

 

– Markkinoinnin kanavat ovat nykyään pääosin sähköisiä. Kunnan markkinointisuunnitelma on luettavissa netissä, eli Punkalaitumen kunnan kotisivulla.

 

Hanna-Mari Kamppikoski

 

Evästeet