Olemme Facebookissa!

26.05.2016 Willi Länsi saapui Punkalaitumelle MLL:n kevätkarkeloissa

Kärryajelu intiaanipääliköksi puetulla Hessi-tallin hevosella oli lasten suosiossa kevätkarkeloissa. Kuva: Ahmed Yaser.
MLL Punkalaitumen yhdistys järjesti viime sunnuntaina kevätkarkelot willi länsi -teemalla. Väkeä saapui paikalle runsain joukoin ja ilmakin suosi tapahtumaa.

Punkalaitumen liikuntahalli ja sen ympäristö täyttyivät aurinkoisena sunnuntaipäivänä intiaaneista ja ”länkkäreistä” MLL:n kevätkarkeloissa. Lapsille oli järjestetty paljon nähtävää ja koettavaa. He pääsivät kokeilemaan rodeohärällä ratsastamista, laser-pyssyllä ampumista, esteiden ylittämistä keppihevosella, heittämään buutsia nopeustutkaan, askartelemaan oman intiaanipäähineen, ratsastamaan ponilla ja kuuntelemaan willin lännen satuja.

 

– Saimme idean willistä lännestä, kun halusimme yhdistää hevosia ja matkustan ympäri maailmaa -teemaa, kertoo MLL Punkalaitumen paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja Karoliina Valonen.


Kevätkarkeloissa oli paljon eri yhdistyksiä paikalla. Willin lännen teemaan olivat sukeltaneet punkalaitumelaisyhdistyksistä niin 4H, Kunto, Teatterikerho, Laitumen Pallo kuin nuorisovaltuustokin.


– Tänä vuonna panostimme erityisesti järjestöjen väliseen yhteistyöhön ja saimme paikalle paljon eri yhdistyksiä ja sitä kautta lapsille lisää koettavaa. Kunnon ampumajaostolla on muun muassa laserammuntaa ja teatterikerholaiset lukevat lapsille teemaan sopivia satuja leirinuotion ääressä.


Koko MLL:n väki oli tyytyväinen päivän tapahtumiin ja paikalla olleeseen väkimäärään.

 

– Päivä on sujunut oikein hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä. Paljon on ollut porukkaa liikenteessä ja hieno ilma oli meidän puolella, iloitsee Karoliina Valonen.

Evästeet