Olemme Facebookissa!

04.08.2016 Kesä jatkuu

Vaikka elokuu on jo alkanut ja illat pimenevät, kannattaa muistaa, että kesä jatkuu edelleen ja siitä kannattaa nauttia.

Elokuun alkaessa kovin ”kesäryysis” alkaa Punkalaitumellakin olla taakse jäänyttä elämää. Juhannuksesta eteenpäin riitti pitäjässä monenlaista tapahtumaa, joihin ihmiset lähtivät välillä jopa yllättävän kovalla innolla mukaan. Mainittakoon vaikkapa Liitsolan kirppislenkki, joka sai paikallisessa mittakaavassa erittäin suuren suosion. Se osoittaa, että ”pop-up” tapahtumille on tilausta.

 

Punkalaitumen kesässä on riittänyt tekemistä laidasta laitaan. Tästä on kiittäminen paikkakuntamme vireää yhdistyselämää, jonka ansiosta tarjolla on ollut ohjelmaa vauvasta vaariin, ravintoa ruumille ja sielulle. Myös kunta ja seurakunta ovat olleet aktiivisia ohjelmantuottajia, mitä ei sovi unohtaa.

 

Vaikka koulut alkavat jälleen ensi keskiviikkona ja pitäjä on elokuun ensipäivinä selvästi hiljentynyt, jatkuu kesä tapahtumineen edelleen. Erityisellä mielenkiinnolla voimme odottaa ensi perjantaina järjestettävää PunkaFestiä. Esiintyjien puolesta siitä on mahdollista tulla todellinen megatapahtuma paikkakunnalle. Järjestäjät ovat ainakin nähneet valtavasti vaivaa aivan uudenlaisen tapahtuman järjestämiseksi Punkalaitumella, siksi ensimmäisen PunkaFestin soisi onnistuvan yli odotusten.

 

Elokuun myötä edessä ovat pimenevät illat mutta kauniina päivinä myös korkean sininen taivas ja valmistuvan viljan tuoksu peltolakeuksilla. Kesä jatkuu edelleen ja siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin.

Evästeet