Olemme Facebookissa!

04.10.2018 Musiikista pitävää hellitään

Musiikkia harrastavan punkalaitumelaisen ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.


Omalla paikkakunnalla on mahdollista nauttia musiikista niin kuuntelijana kuin tekijänäkin.  


Viime lauantaina Laitumen Pallon järjestämä Lapa-Fest toi paikkakunnalle suomalaisen viihdemusiikkitaivaan tähtiä esiintymään. Mikä on sen hienompaa, kuin päästä kuuntelemaan huippuartisteja ilman tuntikausien ajoa autolla, ruuhkassa jonottamista ja turhauttavaa parkkipaikan etsimistä. Maalaiselämän luksusta.


Yhtä vaivattomasti pääsee osallistumaan kansalaisopiston tarjoamaan, monipuoliseen musiikinopetukseen halusipa sitten laulaa tai soittaa.


Seurakunnan musiikkityö tarjoaa myös monia mahdollisuuksia laulaa itse, sekä nauttia konserteista. Ensi sunnuntaina voi osallistua kellomessuun, ja päivän aikana kuullaan Punkalaitumen kirkonkellojen kutsuvan ja ilmoittavan paikkakuntalaisille asioista, kuten ne ovat parinsadan vuoden ajan tehneet. Illalla kirkossa esitetään konserttikanteleilla kelloteemoihin pohjautuvaa musiikkia.


Hienoa on myös se, miten paikallisia musiikkitilaisuuksia järjestetään monenlaisissa kohteissa. Valma ja Viljo irrottelivat Vartiolassa, Talonpoikaismuseon Yli-Kirran navetassa on tänä kesänä soinut rock pelimannimusiikin lisäksi, ja Mäenpään työväentalossa järjestetään tämän tästä mielenkiintoisia konsertteja.


Anu Koskua

Evästeet