Olemme Facebookissa!

08.06.2017 Suvessa riittää säpinää

Punkalaitumelta löytyy kesällä jos jonkinlaista tekemistä, näkemistä ja kokemista.

Punkalaitumella ei kesän mittaan tarvitse olla toimettomana, mikäli menohaluja riittää. Paikalliset toimijat ovat jälleen tänäkin vuonna huolehtineet siitä, että kesäisiä tapahtumia järjestetään laidasta laitaan. Samalla myös Suomi 100 -juhlavuosi tulee huomioiduksi hienolla tavalla.


Tapahtumakesästä voi juhlavuutensa vuoksi nostaa esiin muutamia menovinkkejä. Talonpoikaismuseo Yli-Kirralla poltetaan seitsemän vuoden tauon jälkeen tervahauta kesä-heinäkuun taitteessa. Haudan sytytys on joka kerta kokemisen arvoinen tapahtuma. Myöhemmin juhlitaan myös Museo- ja Kotiseutuyhdistyksen 70-vuotisjuhlaa.


Juhlaa viettävät myös Punkalaitumen Sotaveteraanit. Heinäkuinen juhlapäivä kannattaa huomioida, sillä kunniakansalaisten, sotiemme veteraanien rivit ovat paikkakunnalla käyneet erittäin harvoiksi.
Seurakuntamme komea puupappila juhlii sekin. Ainutlaatuisen talon rakentamisen 120-vuotisjuhlaa vietetään elokuussa.


Edellä lueteltujen tapahtumien lisäksi Punkalaitumen kesään kuuluu kymmenittäin muita kokemisen arvoisia menovinkkejä. Ne löytyvät tässä lehdessä julkaistusta lehden omasta sekä seurakunnan tapahtumakalenterista. Punkalaitumen Sanomat on tietysti mukana suvisissa säpinöissä ja uutisoi niistä lehden sivuilla.

Evästeet