Olemme Facebookissa!

09.06.2016 Kaikkea kesään

Aurinkoista ja mukavaa kesää kaikille!

Kesä on jälleen saapunut myös Punkalaitumenjokilaakson maisemiin. Koulut sulkivat ovensa viikonvaihteessa ja kymmenet tuhannet oppilaat siirtyivät loman viettoon. Myös aikuisilla mielissä siintelevät jo kesälomaviikot.


Punkalaitumen kesässä tapahtuu monenlaista. Sen voi todeta käydessään läpi vaikkapa tästäkin lehdestä löytyvää tapahtumakalenteria. Perinteisesti heinäkuu on tapahtumien osalta vilkasta aikaa. On hienoa huomata, että paikalliset toimijat järjestävät nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.


Monien tapahtumien joukosta voi tänä kesänä nostaa esiin muutaman ”menovinkin”. Sellaisia ovat ilman muuta juhannusaattona Pietarinaukion ja Sarkinrannan avajaiset, museon maatalousnäyttelyt, Y-tori ja Punkalaitumen Päivä. Merkkitapaus on myös ensimmäistä kertaa järjestettävä PunkaFest, joka tuo paikkakunnalle maamme eturivin artisteista JVG:n ja Arttu Wiskarin.


Kesätapahtumien onnistuminen on usein keleistä kiinni. Toivottavasti aurinkoa ja lämpöä riittää läpi kesän. Se takaisi hyvän kesämielen jokaiselle.

 

Aurinkoista ja mukavaa
kesää kaikille!

Evästeet