Olemme Facebookissa!

11.05.2017 Kun Kusti ei polje

Postin jakelupalveluiden laatu on heikentynyt ja se näkyy myös Punkalaitumen Sanomien jakelussa. Sekä lehden tilaajien että tekijöiden kärsivällisyys on koetuksella.

Punkalaitumen Sanomien tilaajatkin ovat valitettavasti joutuneet osallisiksi Postin palveluiden laadun heikkenemisestä. Kun lehti aiemmin toimitettiin postilaatikoihin sen ilmestymispäivänä, saapuu tuttu ja odotettu paikallislehti perille vasta seuraavana päivänä tai alkuviikosta. Jakelun viivästyminen on arkipäivää saamamme palautteen perusteella pääkaupunkiseudulla, Turun alueella sekä viime aikoina myös Huittisissa.


Meidän lehden tekijöiden kannalta tilanne on äärimmäisen valitettava. Tahtotilamme on, että maksettu lehti jaetaan asiakkaalle ajallaan maksammehan Postille lehtemme jakelusta kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Samalla ymmärrämme ja jaamme lehden tilaajien ärtymyksen tilanteesta.


Punkalaitumen Sanomat reklamoi Postia jokaisesta jakeluhäiriöstä. Saamamme vastaukset eivät ole tyydyttäviä. Tärkeää on, että jakeluhäiriöt edelleen ilmoitetaan meille ilman viiveitä, jotta pysymme selvillä jakelun laadun tilasta.


Viivästyvien lehtien vaihtoehtona olemme ryhtyneet tarjoamaan halukkaille mahdollisuutta saada Punkalaitumen Sanomat painetun lehden lisäksi sähköpostitse pdf-versiona heti ilmestymispäivänä. Tähän on moni tarttunut. Alueilla, joilla se on mahdollista, selvitetään myös vaihtoehtoisia jakelukanavia.


Niin teidän, arvoisat tilaajamme, kuin meidän lehden tekijöidenkin kärsivällisyys on koetuksella. Pyrkimyksemme on kuitenkin omalta osaltamme tehdä kaikki mahdollinen, jotta tilanne saadaan paranemaan lähitulevaisuudessa.Juha Aro
päätoimittaja

Evästeet