Olemme Facebookissa!

12.12.2019 Kiittäen hyväksytty

Punkalaidun-mitaleita on jaettu vuodesta 1989. Tänä vuonna palkitseminen osui jälleen kerran kohdalleen.

Maanantaina Punkalaidun-mitali jaettiin kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä viidelle henkilölle ja kahdelle yhdistystoimijalle, jotka ovat ansiokkaasti toimineet kotopitäjämme hyväksi eri tavoin. Taaskin on sanottava valintojen osuneen kohdilleen. Oli käytetty jopa sitä kuuluissaa ”hoksnokkaa”, mitä osoittaa se, että mitalilla huomioitiin muun muassa Punkalaitumen Kuntoa kansallisesti, mutta Ruotsia suurkisoissa, edustava juoksija Yolanda Ngarambe. Yolanda tuo toistuvasti esiin punkalaitumelaiset juurensa erilaisissa haastatteluissa ja on siten luonut uudenlaista ja raikasta imagoa Punkalaitumelle.


Jukka Saarisen, Pekka Virtasen ja Kaisa Kirkko-Jaakkolan  kulttuurityö pitäjämme hyväksi on ilman muuta tunnustuksen arvoinen, samoin Jari Niemisen pitkä reserviläistoiminta. Molemmat palkitut yhdistykset ovat jättäneet omat piirtonsa pitäjäämme omilla tavoillaan.


Pitäjämme parhaaksi on toivottava, että Punkalaidun-mitaleille löytyisi jatkossakin jakoperusteita, koska se kertoisi työstä ja sitoutumisesta yhteiseen kotiseutuumme.

 

Evästeet