Olemme Facebookissa!

14.03.2019 Vahvoja tapahtumatuottajia

Punkalaitumella yhdistyssektorilta löytyy runsaasti toimijoita, jotka järjestävät kuntalaisille toimintaa kulttuurista liikuntaan. Kuntakin on aloittanut sopimusyhteistyön iäkkäämpien ihmisten kulttuuritapahtumien järjestämisessä.

Punkalaitumen kunta on solminut yhteistyösopimuksen Punkalaitumen Työväenyhdistyksen kanssa yli 55-vuotiaille tuotettavista kulttuuritapahtumista. Sopimus on hyvä osoitus pienen kunnan joustavuudesta ja kyvystä tehdä yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa myös kulttuurituotannon saralla.


Ilman kuntayhteistyötäkin paikkakuntamme yhdistykset ovat aktiivisia tapahtumatuottajia. Tarjonta kattaa varsin hyvin eri ikäryhmät ja niitä on laidasta laitaan juuri kulttuurista liikuntaan.


Punkalaitumen kunta tukee tänäkin vuonna yhdistyksiä kohdennetuilla avustuksilla. Niihin on varattu 7 000 euroa. Yhtenä myöntämiskriteerinä mainitaan toiminnan järjestäminen yhteistyössä toisten yhdistysten kanssa. Tällaisen reunaehdon täyttämiselle on varmasti toteuttamiskelpoisia ratkaisuita. Leventämällä ”hartioita” on mahdollista saada enemmän ja isompaa aikaan.


Mikäli kunnan kohdeavustukset kiinnostavat, kannattaa yhdistystoimijoiden lähteä tänään kunnantalon yhdistysiltaan. Siellä aiheesta kuulee tarkemmin.

 

Evästeet