Olemme Facebookissa!

14.12.2017 Mukava joululahja

Myllynkulmantien saama 500 000 euron korjausraha kertoo, että edunvalvonta on Punkalaitumen osalta onnistunut. Samaa kertoo myös biotalouteen myönnetty 150 000 euroa.

Punkalaidun sai mukavan ”joululahjan” alkuviikosta, kun kävi ilmi, että valtiolta on tulossa Myllytien parantamiseen 500 000 euroa. Tätä rahaa on todella kaivattu, sillä Myllytietä käyttävät tietävät tien kunnon. Alkuperäistä pintaa ei tahdo paikkausten alta löytää ja tien paras osuus on muutaman kymmenen metrin matka, joka uusittiin Myllyojan tierumpua vaihdettaessa pari vuotta sitten.

 

Myllytie, vaikkakin onkin ainoastaan ns. poikittaistie, on merkittävä tie paikkakunnalla. Sitä kuatta kulkee liikenne Särkän tanssilavalle ja Vehkajärven kesämökeille. Toivottavasti uusi pinta ja kunnostus tuovat lisää kävijöitä myös Särkkään ja Vehkajärvelle.

 

Tierahat ovat nykyään kiven alla. Jostain syystä niitä on tämän vuoden aikana Punkalaitumelle löytynyt. Urjalan- ja Vammalantiet saivat uuden pinnan ja nyt sama on edessä Myllytiellä. Edunvalvonta on tällä kertaa selvästi toiminut, mistä voimme olla hyvillä mielin.

 

Toinen myönteinen uutinen liittyy biotalouden kehittämiseen, johon valtiolta on tulossa 150 000 euroa. Hanke on jo aiemminkin saanut rahoitusta valtiolta. Kai sekin kertoo siitä, että vaikuttamaan pääsevät henkilöt ovat työnsä tehneet. Tai sitten etuajassa liikkeellä on ollut joulupukki, mihin me aikuiset tuskin sentään uskomme.

 

Evästeet