Olemme Facebookissa!

23.08.2018 Oppiminen on osa hyvinvointia

Kansalaisopiston monipuolinen kurssitarjonta antaa mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Suomessa puhutaan runsaasti elinikäisen oppimisen siunauksellisuudesta. Tavallinen kadunmies saattaa kysyä, miten tämä on keskivertokansalaiselle mahdollista?


Yksi oppimispolku, joka on jokaisen käytettävissä, on kuitenkin jälleen starttaamassa. Joka syksy siitä saadaan esimakua kansalaisopiston kurssilehtisen kolahtaessa postilaatikkoon.


Kansanlaisopiston tehtävä on tarjota kansansivistystä kaikille kansalaispiireille. Punkalaitumellakin alueellamme toimiva Sataopisto tarjoaa alkavana lukuvuonna kymmeniä kursseja, joilta voi ammentaa oppia.


Sivistyksen ja oppimisen lisäksi kansalaisopiston kursseilta on mahdollista saada sosiaalisia kontakteja ja kokea yhteisöllisyyttä sekä niiden kautta lisätä omaa henkistä hyvinvointiaan.


Opiston kurssitarjonta muokkautuu käytön ja käyttäjien mukaan. Sen vuoksi myös punkalaitumelaisilta toivoisi aktiivista osallistumista kursseille, mikäli joku tai jotkin niistä tuntuvat kiinnostavilta.

 

Evästeet