Olemme Facebookissa!

23.11.2017 Kiireinen sunnuntai

Joulunodotus alkaa Punkalaitumella vilkkaasta tapahtumapäivästä sunnuntaina.

Tuleva sunnuntai on oikea tapahtumasunnuntai Punkalaitumella. Pohjoisseudun koululla on myyjäiset ja myös yrittäjät järjestävät myyjäiset pitäjällä. Iltapäivä jatkuu torilla Joulunavauksen merkeissä ja vielä illalla voi lähteä seurakuntatalolle laulamaan yhteislauluja Suomi 100 -teemalla.


Joulunavaus virittää perinteisesti myös meidät punkalaitumelaiset joulunaikaan. Pikku hiljaa on aika aloittaa jouluvalmistelut. Varsinainen adventti jää tänä vuonna hieman lyhyeksi, koska 4. adventtisunnuntai on jo jouluaatto, siksi ”etuotto” on paikallaan. Jouluisia tapahtumia riittää aina vuodenvaihteeseen asti mm. seurakunnassa, jonka oma tapahtumakalenteri jaetaan tämän lehden välissä.


”Suosikaa ilmoittajiamme” oli Punkalaitumen Sanomien slogan vuosikymmeniä sitten. Tulevaa joulua valmisteltaessa on syytä muistuttaa samasta asiasta: Suosikaa paikallisia yrityksiä! Kunhan ajoissa tietää, mitä pukinkonttiin haluaa, sitä varmasti hankitaan, koska asiakkaita tietysti halutaan palvella, oli sitten kyse kovasta tai pehmeästä paketista.

 

Evästeet