Olemme Facebookissa!

27.07.2017 Mikä tekee kesän?

Mikä tekee kesän, kun aurinko ei paista ja on kylmä?

Auringonpaiste, lämpö ja kesäisen tuulen lämmin henkäys. Mitä näistä tulee mieleen? No tietenkin ihanan lämmin kesä. Entä jos edellä mainittuja kesäntekijöitä ei olekaan, onko kesää? Mitkä muut asiat voivat tehdä kesäntuntua?


Loma. Suurin osa ihmisistä viettää vuoden pisimmän lomajaksonsa kesäkuukausina. Saa vain olla, lukea kirjaa ja nauttia kiireettömistä hetkistä.


Mansikat. Ai että! Punaiset ja raikkaat makoisat marjat tekevät kesästä kesän. Vielä, kun lautaselle ottaa pakastimesta jäätelöä, on kesäherkku valmis.


Mökkireissut. Oli sää mikä tahansa, ovat mökkireissut monille kesän kohokohtia. Ei ole väliä vetääkö mökillä päälle bikinit vai toppavaatteet, on mökkielämä aina kuitenkin mieluista.


Shortsit ja sandaalit. Vaikka iho olisi kananlihalla ja huulet siniset, on kesävaatteisiin pukeuduttava, koska on kesä. Toki auton takakontista voi löytyä villasukat ja untuvatakki, ihan vain varmuuden vuoksi.


Kesätapahtumat. Festarit, markkinat ja erilaiset toiminnat täyttävät päivät sekä liikuttavat ihmisiä pitkienkin matkojen päähän.


Linda Lähdeniemi
Kesätoimittaja

 

Evästeet