Olemme Facebookissa!

28.02.2019 Vaalikenttien kutsu

Eduskuntavaalien kampanjointi on käynnistymässä. Kohta kansalaisilla on paljon hyviä ystäviä.

Huhtikuun 14. päivänä järjestettävät eduskuntavaalit alkavat hiljalleen näkyä ja kuulua. Vaikka vaalihässäkkä todenteolla alkaa vasta maaliskuun puolivälin vaiheilla, monet ehdokkaat ovat lähteneet liikkeelle jo viime viikkoina. Tästä eteenpäin tahti vain kiihtyy.


Eduskuntavaaleihin kohdistuu totta kai runsaasti mielenkiintoa, sillä niiden tulos ratkaisee pitkälti sen, millä kokoonpanolla ja millaisin painotuksin Suomea seuraavat neljä vuotta johdetaan.


Ehdolle asettuneet kansalaiset ovat oma lukunsa. Heillä on edessään melkoinen vaalirumba, jossa kilometrejä ja euroja kuluu. Ellet satu olemaan julkkis, on näkyvyyteen panostettava eri kanavilla.


Punkalaitumelaiset äänestävät vaaleissa pirkanmaalaisia ehdokkaita. Heitä löytyy omastakin takaa kaksi, sinisten Ari Prihti ja seitsemän tähden Pentti Mattila. Varmasti mielenkiintoa herättävät myös sastamalalaiset kansanedustajat Pertti Hakanen, Ilmari Nurminen ja Arto Satonen. Valkeakosken Mikko Nurmokin on kuvioissa mukana, samoin kuin naapurinkylän Halkivahan kasvatti Suvi Mäkeläinen.


Eivätkä ehdokkaat toki heihin lopu. Seuraavien viikkojen aikana tavallisella kansalaisella tulee olemaan monta taatusti hyvää ystävää.

 

Evästeet