Olemme Facebookissa!

Liikkumaan aktivoidaan

Punkalaitumelaisia aktivoidaan kiitettävästi liikkumaan niin kunnan kuin yhdistystenkin toimesta.

Aktivoinnin puutteesta ei ainakaan ole kyse, mikäli me punkalaitumelaiset emme liiku. Pelkästään kunta on kuluvan vuoden aikana Suomi 100 -teeman alla liikuttamassa kuntalaisia monin tavoin. Kuluvan kuun aikana esimerkiksi järjestetään Unelmien liikuntapäivä ja PunkaRun. Hienoa tietysti olisi, mikäli järjestäjien vaivannäkö palkittaisiin runsaalla osanottajamäärällä.


Otettaessa hieman kauempaa perspektiiviä Punkalaitumeen, voidaan kotopitäjämme sanoa  olevan liikuntapitäjä. Kunta tarjoaa kuntoilu- ja liikuntamahdollisuuksia eri ikäluokille runsaasti ja tämän lisäksi yhdistykset liikuttavat erityisesti lapsia ja nuoria aktiivisesti. On jalkapalloa, futsalia, salibandya, hiihto-, urheilu- ja ampumakoulua.


Aktivointi vaatii talkootyötä. Sitä Punkalaitumella tehdä

än pyyteettömästi kymmenien ihmisten voimin. Ilman heitä tarjonta olisi takuuvarmasti suppeampi.
Ruohonjuuritason työ on tärkeää mutta hienoa on myös huomata punkalaitumelaislähtöisten menestys maailmalla, viimeisimpänä tietysti Risto Jaakkolan ”akatemiasta” aloittaneen ja maamme huipuksi nousseen salibandytähti Nina Rantalan SM-kulta Classicin riveissä. Ja kuten tästäkin lehdestä voi lukea Ninan jalanjälkien seuraajia Punkalaitumella riittää.

 

Evästeet