Olemme Facebookissa!

03.08.2023 Vielä on kesää jäljellä

Kesä alkaa hiljalleen kääntyä syksyyn, kun viimeinen kesäkuukausi starttasi tiistaina. Vielä kuitenkin ehtii nauttia kesästä ja toivottavasti myös edes yhdestä poutaisesta päivästä.

Viimeinen kesäkuukausi polkaistiin käyntiin pari päivää sitten. Sääkin on alkanut muistuttaa syksystä, eikä aurinkoisista päivistä ole vielä elokuun puolella päästy nauttimaan.


Jos kesälomat on jo lusittu, niin positiivista on se, että sateisena päivänä ei ainakaan harmita istua toimistossa. Ja jos loma on vasta alkamaisillaan tai parasta aikaa käynnissä, ei tarvitse potea huonoa omatuntoa, jos ei ole repimässä rikkaruohoja pihalla tai muuten luomassa elämänsä kesää.


Huonoa tuuria olisi kyllä sekin, että yhtenäkään 31 päivästä ei aurinko näyttäytyisi. Joten eiköhän vielä päästä nauttimaan lämmöstä, tai ainakin yhdestä poutapäivästä.

Lisäksi elokuu on kesäkuukausista tunnelmallisin. Illat alkavat jo hämärtää, mutta silti ilmassa on kesän tuntua. Pimenevissä kesäilloissa vaan on sitä jotakin taikaa, mistä kannattaa nauttia.


Jos elokuun päiville kaipaa vielä tekemistä, sitä kyllä riittää. Kunnan sivuilta löytyy tapahtumakalenteri sekä, jos kesälehti on vielä tallessa voi sieltäkin tarkistaa tulevien viikkojen ohjelmatarjontaa.


Mamban vuoden 2002 kesähittiä mukaillen: ”Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. vielä voit löytää ystävän, vielä tilaisuuden saat.”

Mukavaa loppukesää!

Evästeet