Olemme Facebookissa!

08.06.2026 Kesällä tapahtuu

Kesällä luodaan muistoja, jotka kantavat läpi elämän. Elämykset ja tapahtumat ovat suuressa roolissa kesällä. Kauaksi ei tarvitse lähteä, sillä ohjelmaa riittää Punkalaitumellakin.

Viime viikonloppu oli monilla juhlahumun täyteinen, kun kevään uudet ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet pääsivät vihdoin juhlistamaan yhden aikakauden päättymistä. Nyt on hetki aikaa hengähtää ja nauttia kesän tuomasta vapaudesta sekä mahdollisuuksista.


Elämykset ovat niitä, joita muistellaan vielä talven pimeinäkin päivinä. Niiden avulla jaksetaan taistella yli talven kohti lämpimiä ja valoisia päiviä. Kesiin yhdistyykin usein ne ikimuistoisimmat hetket, joita myöhemmin kerrotaan jälkipolville.


Kauaksi ei tarvitse Punkalaitumeltakaan lähteä sillä tapahtumia ja elämyksiä riittää täälläkin. Mieluisaa ohjelmaa vauvasta vaariin ovat eri yhdistykset ja kunta järjestäneet kesäpäivien ratoksi.


Lehden tapahtumakalenterista löytyy koottuna kesän ohjelmistoa. Sieltä voi helposti napata kalenteriin kiinnostavimmat tapahtumat, tai sitten tylsänä kesäpäivänä nopeasti kurkistaa, olisiko jotakin mukavaa ajanvietettä luvassa.


Paras palkinto järjestäjille on, kun ihmiset piipahtavat tapahtumissa.

Evästeet