Olemme Facebookissa!

14.04.2023 Avointa ajatusten vaihtoa

Punkalaitumen elinvoiman kehittäminen kaipaa avointa keskustelua ja ideoita.

Punkalaitumen kuntaan perustettiin viime vuoden lopulla elinvoimaneuvosto. Se on jatkumoa, jota aiemmin ovat edustaneet erilaiset neuvottelukunnat ja toimikunnat. Näillä kaikilla on ollut sama tavoite: kunnan elinvoiman ja elinkeinoelämän kehittäminen. Niiden toiminta on valitettavasti hiipunut kerta toisensa jälkeen ja alun paljojen puheiden jälkeen villojen määrä on jäänyt vähäiseksi. Uuden elinvoimaneuvoston siipien voisi olettaa kantavan paremmin, sillä se on kirjattu kunnan hallintosääntöön.


Kuten elinvoimaneuvoston yrittäjäjäsenet tässäkin lehdessä peräänkuuluttavat, kaivataan Punkalaitumella avointa keskustelua ja rohkeaa ideointia elinvoiman kehittämiseksi. Tällä hetkellä ainakaan julkista keskustelua ei juurikaan käydä. Elinvoima on käsitteenä niin laaja, että se koskettaa jokaista kuntalaista ja aivan taatusti siksi jokaisella on asiasta myös joku ajatus.


Kehittäminen saa voimansa aktiivisesta keskustelusta ja ideoinnista. Ensimmäinen mahdollisuus keskusteluun on ensi viikon perjantaina järjestettävässä elinvoimaillassa kahvila-ravintola Mogulissa. Toivottavasti kynnelle kykeneviä löytyy runsaasti.

 

Evästeet